Γεια σας,

ονομάζομαι Χρυσούλα, σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site μου!

Είμαι επαγγελματίας φωτογράφος  νεογέννητων μωρών, βάπτισης, εγκυμοσύνης, οικογένειας και γάμου με βάση την Αθήνα,  αλλά εξυπηρετώ  και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Αγαπώ τα μωρά, τη φωτογραφία, τα ταξίδια, τα γλυκά, το καλό φαγητό, αν και δε μου φαίνεται, και να γνωρίζω καινούριους ανθρώπους! 

Επειδή μου είναι πολύ δύσκολο να μιλάω για εμένα θα χρησιμοποιήσω κάποια όμορφα σχόλια ανθρώπων που με έχουν καλοδεχθεί στο σπίτι τους ή σε ένα σημαντικό γεγονός για αυτούς σαν να ειμαι μέλος της οικογένειάς τους!

 

"Η Χρυσούλα είναι υπέροχη, με υπομονή και αγάπη που απαιτεί η περίσταση!! Η φωτογράφιση νεογέννητων είναι  υπέροχη εμπειρία!!"

Αλεξάνδρα Β., φωτογράφιση νεογέννητου

 

“Σε τέτοιες στιγμές χαράς και μεγάλης συγκίνησης χρειάζεσαι συνεργάτες, ανθρώπους που θα σεβαστούν το συναίσθημα, την λαχτάρα και την αγωνία σου και θα σε αφήσουν να ζήσεις την κάθε στιγμή όπως της "αξίζει" !!! Έτσι και η Χρυσούλα.... είδε στα μάτια μου τα δάκρυα χαράς μου... και τ άφησε να τρέξουν στο φωτογραφικό χαρτί της.... μια φωτογραφία που κρατώ στα χέρια μου και λατρεύω!!! Μια φωτογραφία που κάθε φορά που την κοιτώ τρέχουν εκείνα τα ίδια δακρυα αγάπης!!! Η Χρυσούλα είναι ο άνθρωπος που σαν αερικό περιφέρεται στο χώρο... αθόρυβα και το μόνο που ακούς από εκείνη είναι το κλικ της μηχανής της!!!”

Ελευθερία Δ., φωτογράφιση βάπτισης

 

Εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερα σχόλια!