Συχνές ερωτήσεις -  FAQ

 

Η φωτογράφιση νεογέννητου είναι μία από τις πιο σημαντικές επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε όταν έρχεται στη ζωή το νέο μέλος της οικογένειάς σας. Είναι τόσο σημαντικό να έχετε αυτές τις πρώτες στιγμές του, τα ασυναίσθητα χαμόγελα καθώς κοιμάται, τα χεράκια του, τα  πατουσάκια του και όλα αυτά τα μικροσκοπικά χαρακτηριστικά του, που θα είναι μόνο για πολύ λίγο έτσι!  Όλα αυτά κάνουν το μωρό σας μοναδικό! Θα είστε πραγματικά ευγνώμονες όταν θα έχετε στα χέρια σας αυτές τις μοναδικές στιγμές να θυμάστε για πάντα - ένα πραγματικό δώρο!

Πότε γίνεται η φωτογράφιση νεογέννητου;

Η φωτογράφιση νεογέννητου γίνεται τις πρώτες δύο εβδομάδες της ζωής του μωρού, ιδανικά όταν είναι 5 - 10 ημερών.  Αυτές τις πρώτες ημέρες τα μωράκια κοιμούνται πολύ, ξυπνάνε δύσκολα, τους αρέσει πολύ να κουλουριάζονται όπως όταν ήταν στην κοιλιά της μαμάς τους και έτσι μπορούμε να έχουμε αυτές τις χαριτωμένες πόζες.  Αυτό μέρα με τη μέρα αλλάζει για αυτό και προτείνω στους γονείς να γίνεται η φωτογράφιση όσο το δυνατόν νωρίτερα.

 

Πότε να κλείσω τη φωτογράφιση νεογέννητου;

Μιας και δε μπορούμε να γνωρίζουμε με βεβαιότητα την ακριβή ημερομηνία  τοκετού προτείνω να επικοινωνήσετε μαζί μου τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης σας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της φωτογράφισης και να κανονίσουμε κατά προσέγγιση τη φωτογράφισή σας. Όταν γεννηθεί το μωρό σας με ενημερώνετε και κλείνουμε το ραντεβού μας. 

Σε περίπτωση που έχει ήδη γεννηθεί το μωρό σας επικοινωνήστε μαζί μου ώστε να κλείσουμε το συντομότερο δυνατό. Συνήθως έχω μία ημέρα ελεύθερη μέσα στην εβδομάδα σε περίπτωση, που προκύψει φωτογράφιση νεογέννητου, επειδή είναι πολύ σημαντικό να γίνει τις πρώτες ημέρες.

 

Πού γίνεται η φωτογράφιση νεογέννητου;

Η φωτογράφιση γίνεται στην άνεση του σπιτιού σας! Εκείνες οι ημέρες είναι τόσο ιδιαίτερες για την οικογένειά σας και δε θέλουμε να χάσετε στιγμή κάνοντας οτιδήποτε άλλο όπως θα ήταν η προετοιμασία  για να πάτε κάπου αλλού! Στο χώρο σας θα νιώθετε πιο άνετα και έτσι το μόνο που θα μας απασχολεί θα είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Θα είναι τόσο μικρά μόνο μία φορά!

 

Πρέπει να έχω κάποιο αξεσουάρ;

Τα αξεσουάρ τα παρέχω όλα εγώ, δε χρειάζεται να έχετε κάτι εσείς έκτος κι αν επιθυμείτε να υπάρξει κάποια λήψη με ένα ή περισσότερα δικά σας αντικείμενα.

 

Πόση ώρα διαρκεί η φωτογράφιση νεογέννητου; 

Η φωτογράφιση συνήθως διαρκεί  3-4 ώρες. Σε αυτό το διάστημα το μωρό θα έχει όσο χρόνο χρειάζεται για να φάει, να αλλαχθεί και να νιώσει άνετα.

 

Μετά από πόσο καιρό θα έχω τις φωτογραφίες;

Μετά από ένα μήνα οι φωτογραφίες σας θα είναι έτοιμες σε μορφή δειγμάτων.  Αφου επιλέξετε ποιες σας αρέσουν περισσότερο, γίνεται η επεξεργασία των εικόνων και η παραγγελία των προϊόντων ανάλογα τι έχετε επιλέξει. Από τη στιγμή της επιλογής, συνήθως σε ένα μήνα, γίνεται η παραλαβή των ψηφιακών αρχείων και των εκτυπώσεων.  Για τα άλμπουμ ή για εκτυπώσεις σε μεγάλο μέγεθος απαιτείται περισσότερος χρόνος.

 

Τι προϊόντα παρέχετε;

Ανάλογα το είδος της φωτογράφισης σας κάνω τις προτάσεις μου για αυτά που ταιριάζουν και θα αναδείξουν τις φωτογραφίες σας. Μπορείτε να επιλέξετε εκτυπώσεις σε χαρτί, σε καμβά, σε μέταλλο, σε ξύλο, κάρτες ανακοίνωσης γέννησης κ.α.   Γίνεται δειγματισμός σε ραντεβού μας ή  την ημέρα της φωτογράφισης αν δεν υπάρχει συνάντηση πριν από αυτή.

 

Τα ψηφιακά αρχεία περιλαμβάνονται; Αν επιλέξουμε κάποια ψηφιακά αρχεία θα μπορούμε να εκτυπώσουμε μόνοι μας;

Σε όλα τα πακέτα μου παρέχονται ψηφιακά αρχεία. 

Φυσικά, θα μπορείτε να εκτυπώσετε σε εργαστήριο της επιλογής σας ή και σε δικό σας οικιακό εκτυπωτή ωστόσο εκεί σας προτείνω να τυπώσετε τις φωτογραφίες που βγάζετε με τα κινητά σας ή με τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές που πιθανόν έχετε.

Όταν επιλέγετε να κάνετε επαγγελματική φωτογράφιση θα έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όταν ο φωτογράφος σας φροντίσει για αυτό.

 

Για ποιο λόγο να μας εκτυπώσετε εσείς τις φωτογραφίες;

Συνεργάζομαι με εργαστήριο που απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες φωτογράφους και όλα τα προϊόντα είναι φτιαγμένα ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα και διάρκεια στο χρόνο.  Έτσι, σας εγγυώμαι για τα σωστά χρώματα, την άριστη ποιότητα εικόνας κάτι που δε μπορώ να κάνω αν εκτύπωσετε μόνοι σας τις φωτογραφίες σας.

 

Πως μπορώ να κλείσω φωτογράφιση νεογέννητου;

Μπορείτε να κλείσετε τη φωτογράφισή σας καλώντας στο τηλέφωνο 6974922560, στέλνοντας μου e-mail στο [email protected] ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

 

Θα θέλατε να ρωτήσετε κάτι άλλο; Θα χαρούμε να  επικοινωνήσετε μαζί μας!