Φωτογράφιση νεογέννητου

Η φωτογράφιση νεογέννητου (newborn photography) είναι το πιο όμορφο δώρο που μπορείτε να κάνετε τόσο σε εσάς, όσο και στο μωράκι σας!  Είναι πολύ σημαντικό να έχετε αυτές τις πρώτες στιγμές μιας και θα είναι μόνο για πολύ λίγο έτσι! Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα αλλάζουν τις πρώτες εβδομάδες της ζωής τους! 

Λατρέυω το να είμαι μέρος αυτή την υπέροχη στιγμή της ζωής σας! Έχω πάθος με τη φωτογράφιση νεογέννητων και κάνω ότι καλύτερο γίνεται ώστε να είστε χαρούμενοι με το τελικό αποτέλεσμα. 

Η φωτογράφιση νεογέννητων γίνεται όταν τα μωράκια είναι 5-14 ημερών. Κάνοντας τη φωτογράφιση αυτές τις πρώτες ημέρες μπορούμε να έχουμε αυτές τις όμορφες πόζες, που είναι κουλουριασμένα όπως ήταν στην κοιλιά της μαμάς τους!

Η διάρκεια είναι περίπου τρεις ώρες, αλλά αν χρειαστεί  παραπάνω χρόνος καθώς προχωράμε σύμφωνα με τις ανάγκες του μωρού προκειμένου να είναι ήρεμο και ευχαριστημένο για να κοιμηθεί, θα συνεχίσουμε μέχρι  να έχουμε αυτές τις επιθυμητές εικόνες.

Όλα τα αξεσουάρ, σκουφάκια, κορδέλες, υφάσματα, που χρησιμοποιώ είναι από υφάσματα ή μαλλιά ειδικά για βρέφη.

Κουλουριασμένο όπως ήταν στην κοιλιά της μαμάς του! Είναι τόσο μικρά μόνο για πολύ λίγο!

 

Στο blog μπορείτε να δείτε φωτογραφίσεις νεογέννητων όπως τη Χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση νεογέννητου κοριτσιού, του Σταμάτη (Αη Βασίλη), του πανέμορφου Παναγιώτη και της γλυκιάς Little beauty.